Barnvagnspark

På källareplanet under port  58 och 64 samt bredvid port 60 finns ett rum för förvar av barnvagnar.

Bastu

Föreningens bastu ligger i källaren under uppgång 64. Bokningsschema finns i tvättstugan och ni kommer in med nyckelblippen. Bastun är nyrenoverad 2018 och det finns ett separat relaxrum med div träningsredskap.

Bredband

För bredbandig Internetanslutning har föreningen avtal med operatören Bredband2 som ger 100Mbit/s. Ytterligare information finns här. Vill man ha en kraftfullare anslutning är det fritt fram att kontakta valfri leverantör för att teckna enskilt avtal.

Cykelförvaring

Det finns två cykelrum i fastigheten, ett i källaren under port 64 och det andra under port 58. Vi har dessutom cykelställ utomhus om man föredrar det.

Hobbyrum

I våningsplanet under nedre botten i port 60 finns ett hobbyrum för målning, snickeriarbeten eller dylikt. Nyckeln finns i nyckelskåpet i tvättstugan.

Kabel-TV

TV-utbudet i brf Fältmarskalken distribueras av operatören Com Hem. Till samtliga lägenheter distribueras SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal9, Kanal 10, Kanal11, ATG Live, Barn-/Kunskapskanalen och SVT24. Därutöver kan varje hushåll beställa digitalt utbud direkt från Com Hem. Mer information finns på Com Hems hemsida.

Källsortering

Längs med gatan vid bilparkeringen finns behållare för källsortering av sopor och returpapper.

Tvättstuga

I källarplanet under port 62-64 ligger föreningens tvättstuga. Bokningstavla finns på väggen i tvättstugan.