Välkommen till årets höststäddag 4:e Oktober kl. 10:00

Hösten är här och det är dags att förbereda vår närmiljö till vintervila och göra även en rensning i våra gemensamma utrymmen. Utöver att vi tar ett gemensamt ansvar för vår boendemiljö är det också ett ypperligt tillfälle att träffa grannar och lära känna våra nya medlemmar.

Vi ses den 4 oktober kl. 10:00 vid grillen där vi delar oss i arbetslag och får varsitt ansvarsområde att ta hand om. Det kan handla bl a om att rensa i rabatterna, sopa bort kvistar och löv, kratta eller för de som vill få styrketräning för armmusklerna – ta tag i komposten!

Utöver vår utemiljö ska vi under samma dag städa och rensa i cykelförråden.  Se längst ner för närmare instruktion. Vi kommer även att hyra en container för grovsopor så passa på och rensa i dina förråd!

Städdagen avslutas med gemensam korvgrillning och gårdsmingel kl 13-14.

Projektledaren för dagen är Päivi Hemming och om ni har tankar och funderingar gällande dagen, är ni välkomna att höra av er.
Anmälning i förväg, senast 2 oktober, för att vi kan planera inköp.
Skicka mail med både frågor och anmälan till
styrelse@faltmarskalken.se

Väl mött!

INSTRUKTIONER INFÖR RENSNING AV CYKELFÖRRÅDEN
Det behöver vara tomt i cykelrummen då vi under städdagen skall städa ur även dessa. Vi kommer att ställa in de märkta cyklarna innan vi avslutar städdagen. Om du inte kan ställa ut din cykel på morgonen, märk då upp den på samma sätt och se till att vi kan flytta den (inte ha den fastlåst i cykelstället i cykelrummet). Detta gäller:

  • MARKERA DIN CYKEL MED PORTNUMMER 58 eller 64 OCH EFTERNAMN SENAST 4 OKTOBER. (lappar/tejp/penna kommer att finnas i cykelrummen)
  • PÅ MORGONEN, 4 OKTOBER, SENAST KL 10 FÅR DU LYFTA UT DIN CYKEL PÅ GÅRDEN TILL EN ANVISAD PLATS.
  • CYKLAR SOM INTE ÄR MARKERADE SENAST 4 OKTOBER KOMMER INTE ATT LYFTAS TILLBAKA TILL CYKELRUMMEN UTAN LÄMNAS TILL CYKELÅTERVINNINGEN UNDER OKTOBER MÅNAD.
  • OM DU BEHÖVER HJÄLP MED ATT MARKERA DIN CYKEL OCH/ELLER ATT LYFTA UT DEN 4 OKTOBER SKICKA MAIL TILL STYRELSEN.
  • OM DU INTE ANVÄNDER DIN CYKEL LÄNGRE, MEN VILL BEHÅLLA DEN, FÅR DU VID BEHOV HJÄLP MED ATT LYFTA DEN TILL DITT FÖRRÅD FÖR ATT GE PLATS TILL DE CYKLAR SOM FORTFARANDE ANVÄNDS. SKICKA MAIL TILL STYRELSEN. CYKELFÖRRÅDET SKA INTE VARA EN FÖRVARINGSPLATS FÖR CYKLAR SOM INTE ÄR I BRUK LÄNGRE.

Tags:

Comments are closed